Categoriearchief: Nieuws

Geslaagde bingo discoavond!

Geslaagde bingo discoavond!
Om half acht liep de zaal vol met jeugdleden al dan niet vergezeld van hun ouders, broertjes, zusjes en vriendjes.
DJ Cock draaide de bingo en zette er de vaart in er moesten wel 5 rondes gedraaid worden! Gelukkig was er tussendoor wel tijd voor een dansje of een polonaise.
De meiden B en dames 1 namen de kinderen op sleeptouw en hielpen de kinderen ook met de bingo.
Al met al een geslaagde avond voor onze jeugd.
Na 10 uur was het de beurt aan de ouderen.
DJ Cock draaide stevige muziek wat afgewisseld werd door karaoke.
Later op de avond kwam onverwachts DJ Johan nog binnen en die kon het uiteraard niet laten om ook te draaien.
Al met al een super leuke avond en hopelijk krijgt het een vervolg!

Indus handbalnieuws 06-10-2013

Dames 1 speelde zondag tegen Hercules uit Rijswijk.
Bij de tegenstander ontbreken 3  sterke speelsters waarvan Indus vandaag moet proberen te profiteren.
Hercules komt binnen 3 minuten op een 0-1 voorsprong, maar al snel weet  Indus de gelijkmaker te scoren.
Het grootste deel van de eerste helft gaan de doelpunten over en weer, maar mede door de uitstekend aangegooide breaks van keepster Jeannette gaat Indus de rust in met een 12-9 voorsprong.
In de tweede helft blijft Indus de bal goed rond spelen en het speltempo hoog houden.
Er worden weinig fouten gemaakt en Indus loopt uit naar een 18-12 voorsprong.
Met nog enkele minuten te spelen moet Ashley met een 2 minuten straf het veld verlaten en wordt het toch nog spannend als Hercules terug komt tot 18-16.
Gelukkig gaat dan het fluitsignaal en heeft Indus weer 2 punten in de knip!
Doelpuntenmakers: Ashley 10x, Iris 3x, Margaretha 3x, Mariska 2x.

De D-jeugd speelde  tegen Unitas uit Maassluis.
In de eerste helft was Indus nog niet goed wakker en liet zeker verdedigend wat steekjes vallen.
Daardoor kon Indus niet weglopen van de tegenstander.
Doelpunten vielen er genoeg, de ruststand was 8-9 voor Unitas.
In de tweede helft was de verdediging een stuk  alerter waardoor Unitas een stuk moeilijker kon scoren.
Keeper Ian stond veelvuldig goed de ballen er uit te houden.
Joey nam Indus met  5 doelpunten op rij op sleeptouw waardoor Indus wat weg kon lopen bij Unitas.
Eindstand 16-14 voor Indus.
Doelpuntenmakers: Joey 10x, Jantine 3x, Ivan 2x, Eline 1.

Go Apré Ski avond 12 oktober

Aanstaande zaterdag 12 oktober heeft de feestcommissie weer een spetterde feestavond apre ski flyer handbalgeorganiseerd.

De avond begint om 20:00 en eindigt om …..

Kaartjes kosten 5 euro en voor wie nog geen kaartje heeft kan dat altijd nog halen bij Bas, Linda, Debbie, Tom of Iris.

Indus handbalnieuws 29-09-2013

Dames 1 en  Heren 1 van ASV Indus zet goed resultaat neer

Dames 1 van handbalvereniging ASV Indus speelde de derde wedstrijd van het veldseizoen tegen Vires et Celeritas in Gouda.  Indus verloor vorige week met 18-11 van Schipluiden en won 2 weken geleden met 20-16 van Savosa, Vires was tot nu toe ongeslagen. Het jonge team  van Indus komt goed uit de startblokken en weet vroeg in de wedstrijd op een kleine voorsprong te komen. Beide teams zijn in de eerste helft nog een beetje op zoek naar het juiste spelritme, maar door het goede verdedigen weet Indus de tegenstander toch  ietwat tegen te werken en met een minimale voorsprong van 6-7 de rust in te gaan. In de tweede helft probeert Vires meer druk te zetten en gaat agressiever spelen. De dames van Indus laten zich echter niet van de wijs brengen en blijven hun eigen spelletje spelen. Vires probeert via een 4-2 verdediging Indus nog dwars te zitten, maar kan niet voorkomen dat Indus met een 10-14 overwinning de punten mee naar huis neemt.
Doelpuntenmakers: Ashley 5x, Joanne 3x, Linda 2x, Margaretha 2x, Iris 1x, Mariska 1x.

Heren 1 vertrok naar DWS in Schiedam. Een geduchte tegenstander vanwege hun jarenlange ervaring en daarmee gelijk aangevend dat deze ploeg vooral op het mentale vlak altijd een aanval doet op onze jeugdige spelers.  De zieke coach werd vandaag vervangen door de wisselcoach die toch nog enkele wijze woorden aan de spelers mee kon geven. Tegen een ouder team moet je vol aan de bak gaan met snelheid, zeker omdat de oudere teams dit niet meer kunnen belopen. Bas en Jeroen openden de score voor Indus en in de 10e minuut waren het Kay en Tom die ervoor zorgden dat Indus verder uitliep naar 3 doelpunten verschil. Door verkeerde beslissingen van de scheidsrechter werd Indus veel onrecht aangedaan en liepen de gemoederen hoog op waardoor zelfs Kay (die nooit kwaad wordt) met twee minuten van het veld werd gestuurd. Het was de mannen van DWS met hulp van de scheidsrechter weer gelukt om onze mannen uit hun spelritme te halen. De laatste 5 minuten van de eerste helft zorgden Bas, Tom en Jeroen ervoor dat er toch  met een 11-9 voorsprong gerust kon worden. Na de thee en de speech van de wisselcoach werd de tweede helft begonnen met mooie doelpunten van Bas en Tom waardoor de voorsprong snel groter werd. De mannen van Indus  gaven een tandje bij en DWS had het nakijken en kon zelfs met hun befaamde tactische spel  geen vat meer krijgen op het spel. Ook de scheidsrechter zag dit in en ging beter fluiten waardoor aan beide zijden pingels werden gegeven en niet zoals in de eerste helft alleen voor de tegenpartij. Ook Erik die vandaag weer een keer stond te keepen, wist door het stoppen van meerdere pingels te voorkomen dat DWS weer in de wedstrijd kon komen. Na ongeveer 15 minuten in de tweede helft was de weerstand van DWS compleet gebroken en kon Indus rustig verder uitlopen naar een welverdiende overwinning met een eindstand van 20-28.
Doelpuntenmakers: Bas 13x, Jeroen 6x, Tom 5x en Kay 4x.
Aanstaande zondag moeten de mannen thuis op sportpark Oost aantreden tegen Rowah die op de op een na laatste plaats staat. Komt allen en moedig onze mannen aan om te zorgen dat Indus dit jaar kampioen kan worden op het veld.

Familiehandbal toernooi groot succes!

Zondag 1 september was het dan weer zover het familiehandbal toernooi. Om 8 uur ‘s ochtends kwamen de vrijwilligers binnen druppelen en voor het begin van de wedstrijden was alles opgezet om er een fantastische dag van te maken.
Om 10 uur begonnen de eerste wedstrijden.
Het mooie weer, de gezellige muziek van DJ Johan zorgden voor een leuke handbal dag de sfeer zat er goed in en ook de “nieuwe patatmannen” Adri en Ed maakten er een feest van.
In de ochtend waren er twee pouls van 7 teams en in de middag werd om de plaatsen 1 tot en met 14 gespeeld. Familie Schild werd eerste de tweede plaats was voor de familie Lievaart als derde de Droeftoeters.
Zo werden alle teams naar voren geroepen om hun welverdiende taart in ontvangst te nemen. Wat altijd wel weer eindigt met een taart gevecht her en der.
Arriba sport was aanwezig met een kraam waar van alles te koop was op handbal gebied. Daar werd ontzettend goed gebruik van gemaakt vele ballen, schoenen e.d. gingen als zoete broodjes over de toonbank bij wijze van spreken en aan het einde van de dag kreeg Indus 2 ballen cadeau van Arriba sport.
Allround DJ Johan was er vanaf het begin tot het eind om de muziek te verzorgen en de wedstrijden om te roepen. Dit geheel belangeloos waarvoor onze dank!
De patatmannen hadden het enorm naar hun zin en hebben al aangegeven dit vaker te willen doen maar dan nog professioneler! Daar zeggen wij geen nee tegen dank jullie wel!
Ook waren er de sponsors van de trainingsballen en de wedstrijdbal die allen nog werden omgeroepen als tegenprestatie. Ook hier geldt enorm bedankt toppie!
Als laatste nog een bedankje aan eenieder die achter de bar heeft gestaan en alle vrijwilligers die mee hebben geholpen om deze dag tot een succes te maken!
Tot volgend jaar!!

Familie handbal toernooi 2013‏

Het familiehandbaltoernooi zal dit jaar worden gehouden op Zondag 1 september 2013!
Tijdens het familiehandbal toernooi zal Arriba sport weer met hun kraam staan.
Dus zegt het voort en kom kijken handbalschoen, hand ballen shirts noem maar op.

Er is weer van alles te koop!!

Het beloofd weer een gezellige en sportieve dag te worden.
Maar hier hebben we jullie voor nodig!
Maak een team met je familie of vrienden en geef je op bij Linda van Seters.
Contact: l.seters@hotmail.com

Vermeld de teamnaam en graag aangeven of er wel of geen kinderen meedoen in het team.
De bedoeling is natuurlijk wel dat jong en oud samen kunnen sporten!
Doordat er een zomervakantie tussen zit, graag alvast in de agenda zetten en niet vergeten op te geven!
Opgeven kan tot uiterlijk 24 augustus 2013!

Informatie
Waar: Indus terrein
Wanneer: zondag 1 september
Aanvang: 09.30 uur
Inschrijfgeld: € 10,- per team.