Kerstfeest Jeugd 2013

Kerstfeest Jeugd 2013

Zaterdag 14 december jl. werd het kerstfeest gevierd voor de jeugd van ASV Indus in onze sfeervol versierde kantine. De feestelijk geklede kinderen namen plaats aan de mooi gedekte tafels voor een heus kerstdiner.  We begonnen met soep, er was keus tussen kippensoep en tomatensoep. Daarna werd het buffet geopend en de kinderen konden zich volop tegoed doen aan pizza, saté met pindasaus, gehaktballetjes, gevulde eieren, pannenkoeken, hartige taart, worstenbroodjes, maar ook komkommer, tomaatjes en stokbrood met kruidenboter.  Alle kinderen lieten het zich goed smaken en de meeste hebben meerdere keren hun bordje vol geschept.

Na het buffet was het tijd voor een spelletje bingo waarmee leuke prijsjes waren te winnen. De meiden uit het Dames B-team hielpen de jongste kinderen uit de F-jeugd om de juiste cijfertjes te kunnen wegstrepen. Toen de bingo was afgelopen kwamen er twee chocoladefonteinen op de tafel waarmee allerlei lekkers (aardbeien, ananas, lange vingers, banaan, kiwi, appel en spekjes) in gesmolten chocola kon worden gedompeld.

Na het smullen van al dit lekkers was er gelukkig nog een klein beetje ruimte in alle magen over voor een heerlijk stukje ijstaart die feestelijk de kantine werd binnengebracht met prachtig brandende ijsfonteinen. Hierna zat iedereen echt helemaal vol en hebben we nog wat leuke spelletjes gedaan zoals stopdans, bingo en stoelendans.

Het was een zeer geslaagd kerstfeest waarbij zowel de oudere jeugd als de jongste kinderen volop hebben genoten!